Waterkwaliteit in uw praktijk zelf testen

U kunt nu heel gemakkelijk zelf een watertest van uw unit(s) en andere belangrijke waterpunten -zoals demi-apparaten, waterontharders, kranen- nemen, registeren en monitoren. U kweekt en analyseert zo zelf uw watermonsters. Hiervoor bieden wij u informatie en producten aan. 
Deze set en refills bieden wij aan voor een scherpe prijs. Log in voor meer informatie. Heeft u nog geen account dan kunt u zich hier als tandarts registreren.

Over waterkwaliteitbeheersing is nog veel onduidelijkheid binnen tandheelkundige praktijken. Volgens de nieuwe WIP richtlijnen EN ISO 6222:1999, dient de tandarts iedere 6 maanden de waterkwaliteit van de mondzorgunit te controleren op het aantal waterbacteriën bij 22 °C of 36°C* .  Dit kan door middel van een watertest uit de meerfucntiespuit omdat dit een goed beeld weergeeft van de waterkwaliteit van de gehele unit.

Dentists4Dentists kan u hierbij op weg helpen. Het is mogelijk om zelf op een eenvoudige wijze en met lage kosten uw waterkwaliteit te controleren en te beheersen.
Log in voor meer informatie en ga nogmaals naar het kopje waterkwaliteit. Heeft u nog geen account dan kunt u zich hier als tandarts registreren.

 

 

 

 Mijn account
Gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten Registreren