Bouw

Bouw Bouw Bouw Bouw Bouw Bouw

Een nieuwe praktijk opzetten; daar komt veel bij kijken. U weet misschien precies wat u wilt of juist niet omdat er al zoveel mooie praktijken zijn die u goed en mooi vindt. Tegelijk wilt u niet de "dentale '' hoofdprijs betalen en achteraf denken had ik het maar anders gedaan.

Dentists 4 Dentists kent de mogelijkheden en uitdagingen die bij verbouwingen en nieuwbouw komen kijken en weet de praktische en belangrijke zaken van de WIP goed te integreren. Onze ervaring en praktische tips behoeden u ervoor dat u geen prachtige ontwerpen laat uitvoeren waar u later spijt van kunt krijgen omdat het niet praktisch is of achteraf veel te duur is geweest.
Het bouwteam kan u goed begeleiden bij de verschillende processen die bij nieuwbouw of verbouwing komen kijken en kan u behoorlijk ontzorgen. 

Prefab is de meest moderne, voorspelbare en voordeligste manier van nieuwbouw. U ziet en voelt vooraf wat u krijgt en komt daardoor geen onaangename verrassingen tegen; dit geldt ook voor de aannemer, hierdoor en het door feit dat de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd maar kant-en-klaar worden aangeleverd vanuit de fabriek is de prijs zeer voorspelbaar en voordelig. De kwaliteit is natuurlijk hoog gestandariseerd; de praktijk krijgt echt uitstraling en het team ervaart een fijne workflow omdat het logistiek klopt, dat alles in een warme sfeer.

Het bouwteam brengt u op goede ideeen en zijn verrassend creatief. Kasten(wanden) en interieur zijn in verschillende vormen leverbaar.

Wij hebben ervaren hoe men flink kan besparen op het proces van verbouwingen.
De meedenkende dagelijkse praktijkmensen kunnen u de voor en nadelen van de verschillende keuzes aangeven. Uw werkplezier en rust worden gerealiseerd door een echt praktisch fraai ontwerp.

Er kan gewerkt worden met de hygienische wandbekleding die wereldwijd reeds in vele ziekenhuizen en tandartspraktijken gebruikt wordt. Deze wandbekleding is projectsgeschikt, dwz. afwasbaar onderhoudsvrij, naadloos, brandveilig, kras en slijtvast, lichtecht en kan in elk gewenst design worden aangebracht. U kunt uw eigen foto's aanleveren maar ook kiezen uit de standaardcollecties die uit voorraad leverbaar zijn. 

Log in voor uitgebreidere informatie:Mijn account
Gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten Registreren