Over D-4-D.com

Roger van Meerwijk & Mijanou Reith-van Meerwijk

Beste collega,

Als eigenaren van tandartsenpraktijken zijn wij ons steeds meer gaan verdiepen in de inkoopprijzen van tandheelkundige producten en onderhoudsaspecten, temeer daar onze tarieven flink onder druk staan en onze kosten om te voldoen aan alle richtlijnen en wetten steeds hoger worden.

Na ruim 2.5 jaar onderzoeken, bezoeken aan fabrikanten, studeren op normeringen en producten, verbeteren, modificeren, onderhandelen, certificeren en doorzetten hebben we het mogelijk gemaakt om als groothandel Dentists4Dentists dealer te worden van vele goede tandheelkundige producten. Daarnaast hebben we de marges flink weten te beperken. Dit laatste kan natuurlijk ook omdat we weinig overheadkosten hebben, zoals dure gebouwen, auto’s, personeel, beursstands, advertenties etc. 

De backoffices van de tandartspraktijken zullen helpen met orderafhandeling en het geven van advies. De gebouwen hebben we al in ons bezit hetgeen de kosten natuurlijk aardig drukt.

Aangezien wij zelf al vele jaren in het vak zitten weten wij als tandartsen goed wat tandartsen nodig hebben en gaan wij voor optimaal gebruiksgemak en kwaliteit. We gaan voor het gebruiksgemak dat door vele tandartsen tegelijk positief wordt ontvangen. Dus niet 10 verschillende typen van één product maar 1 of 2 goede opties die bij wijze van spreken 80% van de tandartsen goed zal bevallen.

Ook bieden wij oplossingen voor waterkwaliteitbeheersing,

D4D heeft bij het equipment gedacht aan toekomstige kosten zoals onderhoud dat minimaal en uiteraard goed geregeld moet zijn. De focus ligt dan ook op equipment dat minimaal onderhoud nodig heeft. We hebben een eigen technische dienst die volop in training is geweest bij de fabrikanten van de stoel, de autoclaven en de afzuig-compressor-installaties en natuurlijk beschikken we over genoeg onderdelen. Wij doen dan ook alleen zaken met fabrikanten die al heel lang bestaan, een goede reputatie hebben en tot de beste maar niet perse de duurste fabrikanten wereldwijd in de branche behoren.

Indien u in wilt inloggen om het aanbod en de prijzen te kunnen zien, klikt u hier. U zult zich dan wel even moeten registreren zodat wij weten dat we echt met u te maken hebben.

 


Mijn account
Gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten Registreren